Хафдур Јулиус Бјернсон

Таг
3Вести

ПЛАНИНАТА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ГО ОТКРИ СВОЕТО ДНЕВНО МЕНИ ОД 10.000 КАЛОРИИ

ПЛАНИНАТА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“ УРНА СВЕТСКИ РЕКОРД ВО КРЕВАЊЕ ТЕЖИНА

СЕ ОЖЕНИ ПЛАНИНАТА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“ – РАЗЛИКАТА Е 130 КИЛОГРАМИ