хаику

Таг
2Вести

АТАНАС КРЛЕВСКИ ЈА ПРОМОВИРАШЕ ПРВАТА КНИГА СО ХАИКУ ПОЕЗИЈА ЗА ДЕЦА ВО МАКЕДОНИЈА

АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ ОБЈАВЕН ВО СВЕТСКА ХАИКУ АНТОЛОГИЈА СО 460 АВТОРИ