„Хај-фај“

Таг
2Вести

НА ФДУ ПОЧНУВА ФИЛМСКИОТ ВИКЕНД „ХАЈ-ФАЈ“

КИНОТЕКА СО ПРОЕКЦИЈА НА „ХАЈ-ФАЈ“ ВО ЧЕСТ НА ДАНЧО ЧЕВРЕСКИ