Хајнекен

Таг
2Вести

НАЈГОЛЕМ СОБИР НА ДИЏЕИ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА – „ХАЈНЕКЕН“ ГО СЛАВИ 150. РОДЕНДЕН СО ЖУРКА СО 150 ДИЏЕИ ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ

ХАЈНЕКЕН 0.0 БЕЗАЛКОХОЛНО ПИВО – НОВ ПИВСКИ БРЕНД НА ПИВАРА СКОПЈЕ