Хала на славните

Таг
2Вести

БИВШИОТ ГИТАРИСТ ЕНДИ ТЕЈЛОР НЕ СЕ ПОЈАВИ НА ПРИЕМОТ НА „ДЈУРАН ДЈУРАН“ ВО ХАЛАТА НА СЛАВНИТЕ ЗАШТО ИМА РАК

МАРК НОФЛЕР НЕ СЕ ПОЈАВИ НА ПРИЕМОТ НА „ДАЈЕР СТРЕЈТС“ ВО ХАЛАТА НА СЛАВНИТЕ