ОСКАРОВЕЦОТ ХАНС ЦИМЕР СОЗДАДЕ ЗВУЧНИ ЕФЕКТИ ЗА НОВ ЕЛЕКТРИЧЕН ТЕРЕНЕЦ НА „БМВ“