хард кор

Таг
3Вести

ПЕТТОТО ИЗДАНИЕ НА ХАРД КОР ФЕСТИВАЛОТ „ВОСТАНИЕ“ ВЕЧЕРВА ВО МКЦ

„ХАРДФЕЈСД“ ВО МКЦ ГО ПРОМОВИРА СВОЈОТ ЧЕТВРТИ АЛБУМ

МАКЕДОНСКИТЕ ХАРД КОР ЅВЕЗДИ „ХАРДФЕЈСД“ ГО НАЈАВИЈА СВОЈОТ ЧЕТВРТИ АЛБУМ