Хардфејсд

Таг
4Вести

„ХАРДФЕЈСД“ СЛАВИ 20 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ХАРД КОР БЕНДОТ „ХАРДФЕЈСД“ ЌЕ ОДБЕЛЕЖИ 20 ГОДИНИ РАБОТА СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ ВО МАРТ

„ХАРДФЕЈСД“ ВО МКЦ ГО ПРОМОВИРА СВОЈОТ ЧЕТВРТИ АЛБУМ

МАКЕДОНСКИТЕ ХАРД КОР ЅВЕЗДИ „ХАРДФЕЈСД“ ГО НАЈАВИЈА СВОЈОТ ЧЕТВРТИ АЛБУМ