ЌЕ СВИРИМЕ ХУМАНИТАРНО ЗА ДРУГАРКАТА КОЈА НА 17 ГОДИНИ ПОЧИНА ОД ЛЕУКЕМИЈА, ВЕЛАТ МУЗИЧАРИТЕ ОД „ЛУЈ“ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО ЧЕСТ НА ХАРФИСТКАТА КЛИМЕНТИНА РАФАЈЛОВСКА