„Харли- Дејвидсон“

Таг
3Вести

НОВИТЕ ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ НА „ХАРЛИ-ДЕЈВИДСОН“ СЕ НАМЕНЕТИ ЗА ГРАДСКО ВОЗЕЊЕ

„ХАРЛИ-ДЕЈВИДСОН“ ГО ПОКАЖА СВОЈОТ ПРВ ЕЛЕКТРИЧЕН МОТОЦИКЛ

„ХАРЛИ-ДЕЈВИДСОН“ СЛАВИ 115 ГОДИНИ СО ПАРАДА ВО ПРАГА