хеликоптер

Таг
4Вести

ЗАВРШИ МИСИЈАТА НА ПРВИОТ ХЕЛИКОПТЕР НА МАРС ОТКАКО БИЛ ОШТЕТЕН, ЗА ДВЕ ГОДИНИ ИМАШЕ 72 ЛЕТА

МАЛИОТ ХЕЛИКОПТЕР НА НАСА ПОЛЕТА НА МАРС, НАРЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ЛЕТА ЌЕ БИДАТ ПОАМБИЦИОЗНИ

ХЕЛИКОПТЕРОТ НА НАСА ЌЕ ГО ИМА ПРВИОТ ЛЕТ НА МАРС ВО ПОЧЕТОКОТ НА АПРИЛ

ЛОНДОН ЌЕ ГО ДОБИЕ ПРВИОТ РЕСТОРАН ВО ХЕЛИКОПТЕР НА СВЕТОТ