ВО ХОЛАНДИЈА ЌЕ СЕ ГРАДИ „НАЈПАМЕТНАТА НАСЕЛБА НА СВЕТОТ“ КАКО МОДЕЛ НА ИДНО ЖИВЕЕЊЕ