Хеми награда

Таг
4Вести

„ФАНК ШУИ“, „КОРПОРАЦИЈА ВАГИНА“ И „ЛУФТАНЗА“ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

ДИНА ЈАШАРИ МЕЃУ ДЕВЕТТЕ ФИНАЛИСТИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

ДИНА ЈАШАРИ, „ПЕРИЈА“ И ЈОН АЈДИ НОМИНИРАНИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА ХЕМИ

„ФАНК ШУИ“ МЕЃУ ДЕВЕТТЕ ФИНАЛИСТИ ЗА ЕВРОПСКАТА МУЗИЧКА НАГРАДА „ХЕМИ“