В НЕДЕЛА ЌЕ СЕ СЛАВИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЏЕЗОТ СО ЦЕЛОДНЕВЕН ЏЕЗ НАСТАН ВО СКОПЈЕ