ХЕРА

Таг
2Вести

НАПРАВИ ХИВ ТЕСТ – МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ИНФОРМАЦИИ ЗА РИЗИЦИ И ТЕСТИРАЊА

МАКЕДОНИЈА ПРОБНО ЌЕ ВОВЕДЕ СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ВО ОСНОВНИ УЧИЛИШТА