хибриден автомобил

Таг
3Вести

„ФИАТ“ ДО КРАЈОТ НА 2021 ЌЕ ЕЛЕКТРИФИЦИРА 60% ОД СВОИТЕ МОДЕЛИ

„ФОЛКСВАГЕН“ ЌЕ ВЛОЖИ 60 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ