Хилдур Гуднадотир

Таг
3Вести

КОМПОЗИТОРКАТА НА „ЏОКЕР“ ЗА ПЕТ МЕСЕЦИ ОСВОИ СÈ

ЌЕ ОДМОРАМ ОД ФИЛМСКАТА МУЗИКА И ЌЕ СЕ ВРАТАМ НА ВИОЛОНЧЕЛОТО, ВЕЛИ КОМПОЗИТОРКАТА НА „ЧЕРНОБИЛ“ И „ЏОКЕР“

ПО 52 ГОДИНИ СОРАБОТКА, ЕЛТОН ЏОН И БЕРНИ ТОПИН ПРВПАТ ЗАЕДНО ОСВОИЈА НАГРАДА