ПОЧИНА ХИЛТОН ВАЛЕНТАЈН, ГИТАРИСТОТ НА „ЕНИМАЛС“ И АВТОР НА ЕДЕН ОД НАЈСЛАВНИТЕ РИФОВИ ВО РОК МУЗИКАТА