Холандија

Таг
55Вести

ВО ХОЛАНДИЈА ОТКРИЕНО 4.000 ГОДИНИ СТАРО СВЕТИЛИШТЕ НАЛИК НА СТОУНХЕНЏ

ХОЛАНДСКА ПАЛАТА ОД 17. ВЕК СО РЕНОВИРАЊЕТО ДОБИ УНИКАТЕН ПОДЗЕМЕН МУЗЕЈ

19. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ПОЧНУВА СО ХОЛАНДСКАТА ПРЕТСТАВА „ТАЛЕНТИ ВО ДВИЖЕЊЕ“

ВО ХОЛАНДИЈА СЕ ОТВОРААТ „БАНКИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ“ ЗА ОНИЕ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СИ ГИ ДОЗВОЛАТ

ФОТОГРАФИЈА НА ТОМИСЛАВ ГЕОРГИЕВ ПОБЕДИ НА ХОЛАНДСКИОТ КОНКУРС „ВОДА=ЖИВОТ“

ХОЛАНДСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО ВЕЌЕ НЕМА ДА СЕ ВОЗИ ВО ЗЛАТНАТА КОЧИЈА

ХОЛАНДСКАТА ПРИНЦЕЗА АМАЛИЈА ПОЛНИ 18 ГОДИНИ – РАБОТЕЛА КАКО КЕЛНЕРКА И ВЕЛИ НЕ Е СПРЕМНА ДА ГО НАСЛЕДИ ТРОНОТ

ИДНАТА ХОЛАНДСКА КРАЛИЦА БИ МОЖЕЛА ДА СЕ ВЕНЧА СО ЖЕНА, КАЖА ПРЕМИЕРОТ РУТЕ

ДОСЕГА НЕПОЗНАТ ЦРТЕЖ НА ВАН ГОГ ПРВПАТ ИЗЛОЖЕН ВО НЕГОВИОТ МУЗЕЈ