„Холивуд рипотер“

Таг
2Вести

ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ПАТУВАЊЕ ПЕШ“ НА КОТЕВСКА НУДИ ПОВИСОКА ВЕРЗИЈА НА РЕАЛНОСТА, ВЕЛИ РЕЦЕНЗИЈАТА НА „ХОЛИВУД РИПОРТЕР“

„БИКИНИ МУН“ E ИМПРЕСИВНА МЕДИТАЦИЈА – ОДЛИЧНА КРИТИКА ЗА ФИЛМОТ НА МАНЧЕВСКИ ВО „ХОЛИВУД РИПОРТЕР“