„Хомо“

Таг
3Вести

„ХОМО“ НА ИГОР ИВАНОВ-ИЗИ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО САД

ПРЕМИЕРАТА НА „ХОМО“ НА ИВАНОВ-ИЗИ ВЕЧЕРВА ГО ЗАТВОРА СИНЕДЕЈС

„ХОМО“ Е СКОПСКИ ФИЛМ ЗА ДЕНЕШНО ВРЕМЕ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА НОВИОТ ФИЛМ НА ИВАНОВ-ИЗИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)