„хонда“

Таг
2Вести

ПРВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ НА „ХОНДА“ ЌЕ ИМА КАМЕРИ МЕСТО РЕТРОВИЗОРИ

ЗАЕВ Е СТРАСЕН МОТОРЏИЈА ИАКО ДВАПАТИ СЕ СКРШИЛ ОД ПАЃАЊЕ