Хонгконг

Таг
11Вести

НАЈСТАРАТА МАШКА ПАНДА НА СВЕТОТ УГИНА НА 35 ГОДИНИ

ПАРКИНГ МЕСТО ВО ХОНГКОНГ СЕ ПРОДАДЕ ЗА СВЕТСКИ РЕКОРД ОД 1,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

УЧИТЕЛКА ОД ХОНГКОНГ СТАНА ЖЕНА КОЈА НАЈБРЗО ГО ИСКАЧИЛА МОНТ ЕВЕРЕСТ

НАЈДОЛГОВЕЧНИОТ ДИЏЕЈ НА СВЕТОТ ОТИДЕ ВО ПЕНЗИЈА НА 96 ГОДИНИ

СТАН ВО ХОНГКОНГ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 59 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

КИНЕЗ СЕ ИСКАЧИ НА ОБЛАКОДЕР СО ИНВАЛИДСКА КОЛИЧКА ЗА ДА СОБЕРЕ ПАРИ ЗА ПАРАЛИЗИРАНИ ЛИЦА

ПАНДЕМИЈАТА ЈА ИЗМЕША ЛИСТАТА НА НАЈСКАПИТЕ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ, ХОНГКОНГ, ЦИРИХ И ПАРИЗ СЕГА ГО ДЕЛАТ ВРВОТ

ПАРИЗ, ЛОНДОН, БОГОТА И ХОНГКОНГ МЕЃУ ГРАДОВИТЕ КОИ СЕ НАЈПРИЛАГОДЕНИ НА ПЕШАЧЕЊЕТО

АРХИТЕКТОНСКОТО СТУДИО „ЗАХА ХАДИД“ ЌЕ ГРАДИ ОБЛАКОДЕР НА НАЈСКАПАТА ЛОКАЦИЈА НА СВЕТОТ

РЕТКИ РОЗЕВИ ДЕЛФИНИ СЕ ВРАТИЈА ВО ВОДИТЕ НА ХОНГКОНГ ОТКАКО КОРОНАВИРУСОТ ГИ ЗАПРЕ ТРАЕКТИТЕ