Ху

Таг
4Вести

„ХУ“ Е ПРВОТО ИМЕ НА МУЗИЧКАТА ПАТЕКА НА СЛАВНИТЕ ВО ЛОНДОН

ПРВИОТ АЛБУМ НА „ХУ“ ПО 13 ГОДИНИ ИЗЛЕГУВА ВО НОЕМВРИ, ОБЈАВЕН ПРВИОТ СИНГЛ

СТАРИ СМЕ, НО СÈ УШТЕ ДОБРИ ВО ТОА ШТО ГО ПРАВИМЕ, ВЕЛАТ БРИТАНСКИТЕ РОКЕРИ „ХУ“ ПРЕД ПРОШТАЛНАТА ТУРНЕЈА

ЛЕГЕНДАРНИТЕ РОКЕРИ „ХУ“ СНИМААТ НОВ АЛБУМ И ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ ОДАТ НА ТУРНЕЈА