хуманитарен настан

Таг
2Вести

СКОПСКА ЗООЛОШКА СО ХУМАНИТАРЕН НАСТАН ЗА ПОМОШ НА НАСТРАДАНИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА

ВО МКЦ СЕ ОТВОРА ХУМАНИТАРНАТА ИЗЛОЖБА „5 МИН ДО 12“