хуманитарни цели

Таг
2Вести

„МЕТАЛИКА“ ДОНИРАШЕ 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ ВО ТЕКОТ НА ЕВРОПСКАТА ТУРНЕЈА

ЅВЕЗДАТА НА „ПРИТАЕН ТИГАР, СКРИЕН ЗМЕЈ“ ЌЕ ГО ДОНИРА ЦЕЛОТО БОГАТСТВО ОД 710 МИЛИОНИ ДОЛАРИ