хуманост

Таг
2Вести

ПАРИТЕ ОД ПРОДАДЕНИТЕ БИЛЕТИ ЗА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „ОПЕРАТА НА ШУМСКИТЕ ЖИВОТНИ“ ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ ВО ХУМАНИ ЦЕЛИ

СЕДУМ ГОДИНИ РАБОТИМЕ ВОЛОНТЕРСКИ И БЕЗ НАДОКНАДА, ВЕЛИ БОРЧЕ СТАМЕНОВ ОД „ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР“