Ибица

Таг
2Вести

МАЈОРКА И ИБИЦА ГО МЕНУВААТ ИМИЏОТ И СТАВААТ КРАЈ НА „АЛКОХОЛНИОТ ТУРИЗАМ“

ЖУРКИТЕ НА ИБИЦА ПОЧНУВААТ ВО СРЕДИНА НА ЈУЛИ, ГОСТИТЕ ЌЕ МОРА ДА ИМААТ ДОКАЗ ДЕКА НЕМААТ КОРОНАВИРУС