иднина

Таг
2Вести

ДУБАИ ГО ОТВОРИ МУЗЕЈОТ НА ИДНИНАТА, ОПИШАН КАКО НАЈУБАВАТА ЗГРАДА НА СВЕТОТ

„ИСТРЕБУВАЧ“ ВЕЌЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА ВО ИДНИНАТА – КОЛКУ БЕА ТОЧНИ НЕГОВИ ПРЕДВИДУВАЊА?