Идоли

Таг
3Вести

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ГО РЕИЗДАДЕ КУЛТНИОТ АЛБУМ НА „ИДОЛИ“, „ОДБРАНА И ПОСЛЕДНИ ДЕНОВИ“

40 ГОДИНИ НА „ОДБРАНА И ПОСЛЕДНИ ДЕНОВИ“ ОД „ИДОЛИ“ – СЕ „ПОРАЃАШЕ“ ШЕСТ МЕСЕЦИ КОГА ГРУПАТА ВЕЌЕ СЕ РАСПАЃАШЕ