Иги Поп

Таг
3Вести

ИГИ ПОП ГО ОБЈАВИ 19. АЛБУМ И КАЖА ДЕКА ВЕЌЕ НЕМА ДА СЕ ФРЛА ВО ПУБЛИКА

ПАНК ИКОНАТА ИГИ ПОП ЈА ДОБИ „НОБЕЛОВАТА НАГРАДА ЗА МУЗИКА“ ЗА 2022

ИГИ ПОП ВО СЕПТЕМВРИ ГО ИЗДАВА СВОЈОТ 18. АЛБУМ