Игор Анѓелков

Таг
2Вести

ПРОМОЦИЈА НА НОВИТЕ КНИГИ НА ИГОР АНЃЕЛКОВ, ТОНИ ДИМКОВ И ЅВЕЗДАН ГЕОРГИЕВСКИ НА ФЕСТИВАЛОТ „АРТАРЕА/АРТЕРИЈА“

КНИЖЕВЕН РАЗГОВОР СО ИГОР АНЃЕЛКОВ ВО БИБЛИОТЕКАТА „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“