„Играч број 1“

Таг
2Вести

НАУЧНАТА-ФАНТАСТИКА НА СПИЛБЕРГ „ИГРАЧ БРОЈ 1“ ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ФИЛМОВИТЕ НА „НЕТФЛИКС“ ЗАСЛУЖУВААТ ЕМИ, А НЕ ОСКАРИ, ВЕЛИ СПИЛБЕРГ