ОСУМГОДИШНО МОМЧЕ Е НАЈПЛАТЕНА ЅВЕЗДА НА ЈУТЈУБ, ЗАРАБОТИЛО 22 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД РЕЦЕНЗИИ НА ИГРАЧКИ