ИКЕА

Таг
5Вести

„ИКЕА“ ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА ГО ПЕЧАТИ СВОЈОТ КАТАЛОГ ПО 70 ГОДИНИ

„ИКЕА“ И „ЛЕГО“ ПРЕКУ ИГРА ГИ УЧАТ ДЕЦАТА ДА СРЕДУВААТ И СОБИРААТ ЗАД СЕБЕ

„ИКЕА“ ЌЕ ГРАДИ СТАНОВИ ВО АНГЛИЈА ШТО ЌЕ ЧИНАТ ОНОЛКУ КОЛКУ ШТО МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТИ

ИКЕА РАЗВИВА МАЛИ ДОМАШНИ СОЛАРНИ ПАНЕЛИ