„Илинденски денови“

Таг
3Вести

НА ШИРОК СОКАК ВО БИТОЛА СЕ ПРЕЗЕНТИРАШЕ УМЕШНОСТА НА ЗАПЛЕТУВАЊЕТО ЖЕНСКА КОСА

ДИРЕКТОРКАТА НА ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА ВО БИТОЛА, АНДОНОВСКА-ИЛИЈЕВСКИ, ВО НОСИЈА ГИ ОТВОРИ 53. „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“

ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ЕТНОГРАФСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ ОД ДЕНЕСКА ВО БИТОЛА