илустрации

Таг
7Вести

ФЕСТИВАЛОТ ЛИТЕРА ЌЕ ИЗЛОЖИ ИЛУСТРАЦИИ НА МЛАДЕН ТУНИЌ, УРЕДНИК НА „РОСИЦА“, „ДРУГАРЧЕ“ И „РАЗВИГОР“

ИСКРЕНАТА ДЕТСКА РАДОСТ СКРИЕНА ВО МУДРЕЦОТ КОНДОВСКИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ИЗЛОЖБАТА НА ИЛУСТРАЦИИ НА ДИМИТАР КОНДОВСКИ

ИЛУСТРАЦИИ ОД ДИМИТАР КОНДОВСКИ ЌЕ ГО ОТВОРАТ ФЕСТИВАЛОТ ЗА ДЕЦА ЛИТЕРА

ИСТОРИСКИОТ УСПЕХ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ИНСПИРАЦИЈА ЗА УМЕТНИЦИТЕ

ИЛУСТРАЦИИ НА КОСТОВСКИ-ИНД.О.Г. ВО ГАЛЕРИЈАТА „АКАНТУС“

ДЕЈВИД ЛИНЧ ДИЗАЈНИРАШЕ ЛИМЕНКИ ПИВО СО ТЕМИ ОД „ТВИН ПИКС“