Имелда Стонтон

Таг
3Вести

„КРУНА“ СЕ ВРАЌА НА „НЕТФЛИКС“ СО НОВА КРАЛИЦА ВО НОЕМВРИ

ЌЕ ИМА И ШЕСТА СЕЗОНА НА „КРУНА“

ИМЕЛДА СТОНТОН ЌЕ БИДЕ КРАЛИЦАТА ВО ПОСЛЕДНАТА, ПЕТТА СЕЗОНА НА „КРУНА“