имунитет

Таг
5Вести

САМО ВО УНГАРИЈА ФУДБАЛОТ СЕ ИГРА ПРЕД ПОЛНИ ТРИБИНИ, СИТЕ МОРА ДА ИМААТ КАРТИЧКА ЗА ИМУНИТЕТ

СЕЈШЕЛИ СЕ ОТВОРА ЗА ТУРИСТИ ОТКАКО СТАНА ПРВА ДРЖАВА КОЈА ПОСТИГНА КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ ПРОТИВ КОВИД-19

СОБРАНИЕТО ИМ ОДЗЕДЕ ИМУНИТЕТ НА ШЕСТ ПРАТЕНИЦИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОДРЕДИ ПРИТВОР

СОБРАНИЕТО РЕШАВА ЗА ОДОБРУВАЊЕ ПРИТВОР ЗА ШЕСТ ПРАТЕНИЦИ