имунизација

Таг
2Вести

ВО МАКЕДОНИЈА НАДМИНАТА БРОЈКАТА ОД ПОЛОВИНА МИЛИОН ВАКЦИНИРАНИ ПРОТИВ КОВИД-19

НОВИ САД НАЈАВИ ДЕКА ЕГЗИТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОВА ЛЕТО