Индиски Океан

Таг
2Вести

НАУЧНИЦИ ЌЕ СЕ НУРНАТ ВО ИНДИСКИОТ ОКЕАН ЗА ДА ГО ИСТРАЖАТ ЖИВОТОТ КАДЕ ШТО НЕМА СВЕТЛИНА

ОСТРОВОТ РОС – КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛ СВЕТОТ ВО КОЈШТО ЛУЃЕТО ОДАМНА ГИ СНЕМАЛО