Индонезија

Таг
8Вести

ИНДОНЕЗИЈА, ТУРЦИЈА И АЛБАНИЈА СЕ МЕСТАТА КОИ ТРЕБА ДА СЕ ОТКРИЈАТ ВО 2024, СПОРЕД „СИ-ЕН-ЕН“

ПРВПАТ СНИМЕН ДРЕВЕН ЦИЦАЧ ИМЕНУВАН СПОРЕД ДЕЈВИД АТЕНБОРО ЗА КОЈ СЕ ВЕРУВАШЕ ДЕКА Е ИЗУМРЕН

ВО ИНДОНЕЗИЈА ОТКРИЕН НАЈСТАРИОТ ПЕШТЕРСКИ ЦРТЕЖ НА ЖИВОТНО, НАПРАВЕН ПРЕД 45.500 ГОДИНИ

НАЈГОЛЕМИОТ ЦВЕТ НА СВЕТОТ ПРОНАЈДЕН ВО ЏУНГЛА ВО ИНДОНЕЗИЈА, НО ЖИВЕЕ САМО ЕДНА НЕДЕЛА

ЦРТЕЖ ОТКРИЕН ВО ПЕШТЕРА ВО ИНДОНЕЗИЈА Е НАЈСТАРА ПРИКАЗНА НА СВЕТОТ

ИНДОНЕЗИЈА ЌЕ ГРАДИ НОВ ГЛАВЕН ГРАД БИДЕЈЌИ ЏАКАРТА ТОНЕ

НАЈГОЛЕМАТА ПЧЕЛА НА СВЕТОТ ПОВТОРНО ПРОНАЈДЕНА ПО 38 ГОДИНИ