„ФИЛМСКИ ЦИКЛУС: 100 ГОДИНИ БЕРГМАН“ – МАКЕДОНИЈА ГО ЧЕСТВУВА ГОЛЕМИОТ ШВЕДСКИ ФИЛМАЏИЈА