иницијатива

Таг
2Вести

СЕДУМ ГОДИНИ РАБОТИМЕ ВОЛОНТЕРСКИ И БЕЗ НАДОКНАДА, ВЕЛИ БОРЧЕ СТАМЕНОВ ОД „ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР“