инклузивност

Таг
5Вести

УНИКАТНИ КОРЕГРАФИИ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ИНКЛУЗИВЕН ТАНЦОВ НАТПРЕВАР ВО СКОПЈЕ

СПОРТИСТИ СО ИНТЕЛЕКТУАЛНА ПОПРЕЧЕНОСТ УЧЕСТВУВААТ НА ПРВИОТ РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ВО ПЛИВАЊЕ ВО СКОПЈЕ

ПЕТРОВСКИ, СТОЈАНОВСКИ И ЈАКУПИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ НА ПЛИВАЧКИОТ НАТПРЕВАР ЗА ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ И АТИПИЧЕН РАЗВОЈ

ЗАВРШИ СНИМАЊЕТО НА КРАТКИОТ ФИЛМ „ЧУДАТА ВО СВЕТОТ НА АЛИСИТЕ“ СО АКТЕРИ ОД ИНКЛУЗИВЕН АНСАМБЛ

УЛИЧНОТО СПИСАНИЕ „ЛИЦЕ В ЛИЦЕ“ ОДБЕЛЕЖУВА 50 ИЗДАНИЈА И 10 ГОДИНИ ИЗЛЕГУВАЊЕ