СИМПТОМИТЕ НА КОРОНАВИРУСОТ СЕ ПОЈАВУВААТ ОКОЛУ ПЕТТИОТ ДЕН, НО НЕ ГИ РАЗВИВААТ СИТЕ, ПОТВРДИЈА НАУЧНИЦИТЕ