Инсајт

Таг
9Вести

НАСА ПО ЧЕТИРИ ГОДИНИ ГО ИЗГУБИ КОНТАКТОТ СО СОНДАТА „ИНСАЈТ“ НА МАРС, ПРВА КОЈА РЕГИСТРИРАШЕ МАРСОТРЕСИ

СОНДАТА „ИНСАЈТ“ ГО РЕГИСТРИРАШЕ ПРВИОТ МАРСОТРЕС НА ЦРВЕНАТА ПЛАНЕТА

РАБОТА НА -95 СТЕПЕНИ – ОТСЕГА МОЖЕТЕ ДА ЈА СЛЕДИТЕ ВРЕМЕНСКАТА ПРОГНОЗА НА МАРС

„ИНСАЈТ“ ГО ПОСТАВИ ГЛАВНИОТ ИНСТРУМЕНТ – СЕГА ЌЕ ГО СЛУШАМЕ МАРС КАКО ДИШЕ

НОВ УСПЕХ НА МИСИЈАТА „ИНСАЈТ“ – ЗА ПРВПАТ СНИМЕН ЗВУК НА МАРС

„УБАВА И ВАЛКАНА, НО ЗА НАС Е УМЕТНИЧКО ДЕЛО“ – „ИНСАЈТ“ ГИ ПРАТИ ПРВИТЕ СЛИКИ ОД МАРС

ПО ПРЕЛЕТАНИ 482 МИЛИОНИ КИЛОМЕТРИ, „ИНСАЈТ“ СЛЕТА НА МАРС ЗА ДА СЛУША МАРСОТРЕСИ

СЕДУМ МИНУТИ ТЕРОР – СОНДАТА „ИНСАЈТ“ ВЕЧЕРВА СЛЕТУВА НА МАРС

НАСА ДЕНЕСКА ИСПРАЌА НОВА МИСИЈА НА МАРС КОЈА ЌЕ ПРОУЧУВА МАРСОТРЕСИ