Интернет експлорер

Таг
2Вести

ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР И ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ ЗГАСНЕ ВО ЈУНИ 2022

„МАЈКРОСОФТ“ ДОГОДИНА ЌЕ ГО ЗГАСНЕ ИНТЕРНЕТ ЕКСПЛОРЕР