Искра Димитрова

Таг
2Вести

РАЗГОВОР И ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ТВОРЕШТВОТО НА ВИЗУЕЛНАТА УМЕТНИЦА ИСКРА ДИМИТРОВА ВО ЈАДРО

ПРОМОЦИЈА НА РЕОБЈАВЕНИОТ РОМАН „ПУСТИНА“ ОД АБАЏИЕВ, СО ДИЗАЈН НА НЕГОВАТА ВНУКА ИСКРА ДИМИТРОВА