Истерувачи на духови

Таг
4Вести

„ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“ И „МОРБИУС“ ОДЛОЖЕНИ ЗА 2021

КУЛТНИ ФИЛМСКИ НАСЛОВИ ОД 1980-ИТЕ ЌЕ ВОСКРЕСНАТ ВО 2020, ПО ПЕТ ГОДИНИ СЕ ВРАЌА И ЏЕЈМС БОНД

ДЕН ЕЈКРОЈД ПОТВРДИ ДЕКА ПО 30 ГОДИНИ СЕ ВРАЌА ВО „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“

ЏЕЈСОН РАЈТМАН СНИМА НОВ „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“ 35 ГОДИНИ ПО ТАТКО МУ ИВАН